Abonnementen

Wilt u niks missen? Wellicht is een abonnement bij CX Circle voor u of uw bedrijf interessant.

Bekijk eens de verschillende mogelijkheden.

Bekijk
abonnementen

12.30 - 13.00 ontvangst incl. lunch

13.00 - 13.15 Welkom door VANAD en CX Circle

13.15 - 14.00 Service excellence volgens Butler Laurens
Een case over etiquette, omgangsvormen, klantvriendelijkheid, service verlenen, leven van een butler die werkte bij de rijken der aarde en meer. Etiquette expert Laurens Spanjersberg is een veelgevraagd spreker en coach. Hij inspireert jong en oud om beter en makkelijker met elkaar om te gaan. Door zijn jarenlange ervaring als butler voor vele ambassadeurs, zakenmensen en als Kamerdienaar van H.K.H. Prinses Margriet weet hij als geen ander hoe je je moet gedragen bij een receptie, diner, vergadering, evenement en andere ontvangsten. Hoe gaat de butler om met service verlenen en klantvriendelijkheid? Het publiek wordt actief betrokken bij het verhaal, hij zet aan tot denken en actie.

14.00 - 14.45 Service Excellence is een lifestyle! (Hans de Wolff, Algemeen directeur SUSA flexibel studentenwerk)
Hans de Wolff vertelt een persoonlijk verhaal over het implementeren van Service Excellence bij Triodos Bank en SUSA flexibel studentenwerk. Hij vertelt over de redenen om SE toe te gaan passen, welke aanpak hij heeft gekozen en de rol van visie en leiderschap bij het succesvol implementeren van SE. Als spreker en dagvoorzitter is Hans een bekend gezicht bij congressen over optimale klantervaring en leiderschap.

14.45 - 15.15 Koffiebreak

15.15 - 16.00 Excellent Schiphol value voor airlines, passagiers en partners ( Berend-Jan Rietveld, strategic manager passenger centricity Royal Schiphol Group)
Berend-Jan Rietveld is uitgeroepen tot ‘Service Excellence Professional van het Jaar 2018. Deze titel dankt hij aan een uitgekiend plan om luchtvaartmaatschappijen op Schiphol een excellente service te bieden. Zijn klantgerichte aanpak is geworteld in het Service Excellence Model. Berend-Jan geeft ons een inkijkje in de fascinerende wereld van airlines, passagiers en vele sector- en businesspartners en laat zien hoe Schiphol in dit turbulente spanningsveld werkt aan de ambitie om Europa’s voorkeursluchthaven te worden.

16.00 - 16.45 De Librije: 3 sterren gastvrijheid al 14 jaar op rij.. al 25 jaar sterren (Tjeerd den Boer, Sales en Management trainer /oprichter van Business Impact Training)
Dagelijks presteert De Librije op het allerhoogste niveau met aandacht voor iedere tafel, iedere gast, ieder gerecht en ieder detail. En toch ogen de processen bedrieglijk eenvoudig, haast routinematig, zonder geschreeuw, zonder paniek. Hoe doen ze dat in Zwolle? Hoe kunnen ze elke dag opnieuw zo’n topprestatie neerzetten die zo vloeiend verloopt? Deze presentatie is  voor iedereen die daar het fijne van wil weten. De lessen zijn niet alleen toepasbaar in de horeca, maar ook in het bedrijfsleven of bij de overheid én geschikt voor iedereen die de drang voelt om de middelmaat te ontstijgen en het beste uit zichzelf te halen. 

16.45 - 17.00 Afsluiting

17.00 - 17.45 Borrel