Abonnementen

Wilt u niks missen? Wellicht is een abonnement bij CX Circle voor u of uw bedrijf interessant.

Bekijk eens de verschillende mogelijkheden.

Bekijk
abonnementen

12.30-  13.00 Ontvangst (incl. lunch)

13.00 - 13.15 Welkom door CX Circle & Hans Molenaar (directeur Beeckestijn Business School)

13.15 - 13.50 Het succes van The Avocado Show (Ron Simpson, founder The Avocado Show)
Het ongelooflijke verhaal van 2 vrienden uit Amsterdam met een klein restaurantje in De Pijp dat binnen een jaar het gezicht werd van een internationale miljarden industrie.
Avocado fans kampeerden voor de deur, 100.000 followers hielpen mee op social media, 60 landen publiceerden het verhaal in oneindig veel talen, er waren 70 franchise aanvragen nog voor de opening en de beelden werden zo’n 500 miljoen keer bekeken. Gratis. Hoe dan?
Dat vertelt Ron Simpson, founder van The Avocado Show, je met ongekende passie en humor. Marketing tips en strategieën,  internationaal uitbreiden, lekker eten en een duurzame toekomst.

13.55 - 14.30 Hoe word je een disruptor in een traditionele markt? (Ali Niknam, Founder Bunq)
Bunq is bank of the free. Een volledig onafhankelijke bank die traditioneel bankieren bevrijdt van grenzen en obstakels. Geen kantoorbezoeken, geen rijen, geen papierwerk, maar directe toegang vanaf een mobiele telefoon. Gebruikers kunnen rekeningen delen met wie ze maar willen en overal betalen met Maestro en Mastercards, waar ook ter wereld.
Bunq is in 2012 opgericht door Ali Niknam (1981), die als eerste in meer dan 35 jaar een Europese banklicentie wist te verkrijgen. Zijn doel is om het traditionele bankwezen radicaal te veranderen en hij heeft, als diens enige investeerder, €39.9m in bunq geïnvesteerd. In 2017 groeide het totaal aan tegoeden van gebruikers met 800%, een groei die elke dag verder toeneemt. Wat zijn zoal die grenzen en obstakels in het traditioneel bankieren en hoe bevrijdt bunq de particuliere en zakelijke gebruiker hiervan?

14.35 - 15.10  Picnic maakt je leven makkelijker (Nikki Oude-Elferink , Customer Success Manager Picnic)   
Al je boodschappen voor de laagste prijs gratis thuisbezorgd. Vóór 22u besteld en je hebt het de volgende dag in huis. Je hoeft er niet eens de halve dag voor thuis te blijven. Te mooi om waar te zijn? Niet voor Picnic. Elke dag zorgen we er voor dat we deze beloften aan onze klanten waar kunnen maken. En dat doen we door onze klanten superserieus te nemen.

15.15 - 15.30 Koffiebreak 

15.35 - 16.10 Shell TapUp; terwijl jij werkt, vult Shell je tank  (Merel Vis, Customer Experience Manager Shell)
Shell TapUp ontzorgt je organisatie als het om tanken gaat. We bouwen aan een (flexibele) infrastructuur voor de distributie van alternatieve brandstoffen. Dat heeft meerdere voordelen: we besparen kostbare werkuren, halen kilometers van de weg en maken de distributie van brandstoffen toekomstbestendig. Dit gebruikersgemak en deze voordelen passen bij onze missie om duurzame brandstoffen versneld beschikbaar te maken voor iedereen

16.15 - 17.00  Zoku; een hotelconcept gebouwd rondom de wensen van de global nomad (Hans Meyer, mede-oprichter Zoku in Amsterdam)
Hans gelooft dat de international talent anno nu toe is aan nieuwe en slimmere oplossingen. Mede daarom is Zoku (wat in het Japans familie of stam betekent) een revolutionair hotelconcept. Zoku is niet zomaar een hotel, maar hybride tussen een huis en een kantoor, voorzien van hotelservices waar mensen en ideeen met elkaar verbondend worden. Zoku is een bruisende omgeving voor Global Nomads die daar comfortabel wonen, werken, ontspannen en andere mensen ontmoeten, dit alles in een perfect uitgedachte guest experience als basis. Een typische disruptor binnen de hotelbranche! 

 
17.00 - 17.45  Borrel